Case Study: Athol Road, Bramhall

We are excited to see the completion of one of our bespoke home projects in Bramhall, Stockport.

Buju Architects were invited to design an extension for an existing property and worked closely with the client to understand their aspirations for their home. Our main considerations were natural lighting and improving the flow of spaces.

We achieved this through a large extension sweeping around the rear and side of the property, which introduces a large open plan living space on the ground floor and a spacious master bedroom suite on the first floor, with its own juliette balcony.

The open plan and the new island kitchen creates a sociable space for the family, and glazed sliding doors opening to the outdoor patio bring the outside in to the home. A great amount of natural light is also brought in by rooflights above the dining area, which filters into the central hallway as well as the living space.

For this project, Buju Architects provided architectural services through Stages 1-5 of the RIBA plan of works.

If you are considering your own project, you can use our Fee Calculator to generate an indicative budget for our services. You can also read more about our 6 Stage Design Process.

We really enjoy creating innovative and bespoke designs for our clients. Please get in touch if you would like to discuss your own project!

Click here to download Athol Road, Bramhall PDF.

Hello!

Please get in touch to discuss your project.

To help with your enquiry, please provide:

    • Contact Phone Number
    • Project Address
    • Project Brief / Project Objectives