Whispering Sands

Buju Architects worked with the Client to create a modern, autism-friendly holiday home in Rhosneigr.

We presented several design options for the Client to choose from with varying budgets. Together we finalised a design that included an additional bedroom with an en-suite, an external entrance to a new wet room, a redesigned an existing bedroom and living area, and redesigned surrounding grounds. Additionally, we introduced new solar panels that sit flush with a new roof surface maintaining a clean modern finish. The extensive renovation and extension ensured the aesthetic of the property was significantly improved whilst meeting our Client’s brief.

After

Before

SERVICES PROVIDED

For this project, Buju Architects provided architectural services through Stages 1-4 of the RIBA plan of works.

Hello!

We are Architects based in Stockport & Anglesey. Please get in touch to discuss your project.